ΑΡΧΙΚΗ Διάφορα Το Σωματείο

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Γ.Σ. – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΚΠΕ – 2022

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Γ.Σ. – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΚΠΕ – 2022

Προς

τα τακτικά μέλη της

Ένωσης Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδας «Κύπρος 1974»

 

ΘΕΜΑ:                       Υποβολή Υποψηφιοτήτων για το Σωματείο –

                                   Πρόσκληση – Αναγγελία Γ.Σ. – Αρχαιρεσιών ΕΚΠΕ

 

Αγαπητές / οί  Συμπρόσφυγες, 

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν με την Πανδημία του Κορονοϊού – COVID-19 σε όλο τον Κόσμο, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, καθώς και στην Ελλάδα που ζούμε όπως επίσης και στην πατρίδα μας την Κύπρο μας οδήγησαν στην αναστολή κάθε προγραμματισμένης δράσης (συνεδριάσεις, συγκεντρώσεις, κλπ.) και κάθε άλλης εκδήλωσης – πλην εκείνων που πραγματοποιούμε διαδικτυακά και με τα έντυπα μέσα επικοινωνίας.

Στις 18 Οκτώβρη του 2020 τηρώντας τα επιβαλλόμενα περιοριστικά μέτρα με περιορισμένη φυσική παρουσία και διαδικτυακά οργανώσαμε την γενική Συνέλευση μας και τις αρχαιρεσίες μας.  Η θητεία του παρόντος Δ.Σ. λήγει ως τις 31 Μαΐου 2022.

Σας ενημερώσουμε ότι αποφασίσαμε στις 22 Μαΐου 2022 (και η εξ’ αναβολής την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022) να συγκαλέσουμε τη Γ.Σ. και τις αρχαιρεσίες. O χώρος είναι το εντευκτήριο του ΣΕΑ στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 42-44, Αμπελόκηποι, Αθήνα (κοντά στο Μετρό Πανόρμου) στο ισόγειο και η ώρα 7 μ.μ.

Εντός της αίθουσας θα τηρηθεί η προβλεπόμενη για την πανδημία χρήση μάσκας.

Για τη συμμετοχή σας διαδικτυακά (όσοι δεν θα έχετε φυσική παρουσία) κάνετε τα εξής βήματα:

 • Πληρώσετε στο λογαριασμό της Ε.Κ.Π.Ε. Τράπεζα Πειραιως  το ποσό των 2€ ως συνδρομή ώστε να είστε ταμειακά τακτοποιημένοι (Αρ. λογαριασμού: 6558 141888 466 – ΙΒΑΝ: GR67 0171 5580 0065 5814 1888 466) – αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας
 • Συνδεθείτε μέσω του Google Meet  κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο: https://meet.google.com/vdn-fzze-kbz ή ανοίξτε το Google Meet με κωδικό: vdn-fzze-kbz

(Η φωτογραφία είναι από τη ΓΣ του 2020)

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 1. Απολογισμός Δράσης
 2. Οικονομικός Απολογισμός και έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
 3. Διάφορα
 4. Αρχαιρεσίες

Ο Απολογισμός Δράσης βρίσκεται στο link:  https://rb.gy/k1xa7y

Ο Οικονομικός Απολογισμός και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής βρίσκεται στο link:  https://rb.gy/zkxkke

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Για να γίνει η σωστή οργάνωση όλων αυτών των διαδικασιών καλούμε τους ενδιαφερόμενους/ες να υποβάλουν σύμφωνα προς τα άρθρα 5.5,  19 και 21 του Καταστατικού (https://www.cyprusref.gr/ekpe-katastatiko-kanonismos/υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή του σωματείου με email: cyprusref-gr@gmail.com,  ή φαξ: 211/7905159, μέχρι τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στις 21:00.

Αθήνα, 28/03/2022

Μια Υποψηφιότητα του συνδυασμού “Προσφυγική Ενότητα” υποβλήθηκε μέχρι  τη λήξη της διορίας, και βρίσκεται στο link: https://rb.gy/ujva2m

(Δημοσιευθηκε στις 17/05/2022)

– – – – – – – – – – – – – – – – –

OI ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι διαδικασίες συμμετοχής εξ’  αιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί θα διενεργηθούν με τους εξής τρόπους:

 • Με φυσική παρουσία και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο (μάσκες, αποστασιοποίηση, υλικά απολύμανσης, κλπ) και σε περιορισμένο αριθμό όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο και η αίθουσα που μας έχει δοθεί.  Γι’ αυτό με τη λήψη της παρούσας πρόσκλησης επικοινωνήστε μαζί μας στο email: cyprusref.gr@gmail.com ή στο φαξ: 211/7905159 ή στο τηλ. του απερχόμενου Προέδρου 210/9024854 για να μας δηλώσετε την πρόθεση σας να παρευρεθείτε στην Γ.Σ. δηλώνοντας όνομα, επώνυμο και τηλ./κιν. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι συμπλήρωσης του επιτρεπόμενου αριθμού). Μπορείτε να έρθετε με το ΜΕΤΡΟ (Στάση ΠΑΝΟΡΜΟΥ).
 • Με τηλεδιάσκεψη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Google Meet  κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο: https://meet.google.com/vdn-fzze-kbz ή ανοίξτε το Google Meet με κωδικό: vdn-fzze-kbz
 • Στις διαδικασίες της τηλεδιάσκεψης υπάγεται και η συμμετοχή με e-mail στο cyprusref.gr@gmail.com ή στο φαξ: 211/7905159, απαντώντας στο επισυναπτόμενο ερωτηματολόγιο και καταθέτοντας τα σχόλια σας ως τις 27/05/2022 – 15:00 τα οποία θα μεταφερθούν στην Γ.Σ.(https://rb.gy/lszorc)
 • Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν με ανακήρυξη υποψηφίων, αφού στη διορία που δόθηκε για υποβολή υποψηφιοτήτων (που υποβλήθηκαν σύμφωνα προς τα άρθρα 5.5,  19 και 21 του Καταστατικού) κατατέθηκε μόνο ένα ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Προσφυγική Ενότητα» τόσο για το Δ.Σ. όσο και την Ε.Ε. Το Ψηφοδέλτιο επισυνάπτεται (https://rb.gy/ujva2m). Οι εκπρόσωποι του Συνδυασμού έχουν δηλώσει ότι υποδεικνύουν ποιά άτομα θα είναι αναπληρωματικά. Η θητεία του Δ.Σ. προτείνεται να λήξει τον Μάϊο 2024 ως προβλέπεται από το Καταστατικό.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση: είναι να είστε ως προβλέπεται στο Καταστατικό οικονομικά ενήμεροι, για να τηρηθεί επί των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών η απαραίτητη απαρτία. Για τον λόγο αυτό καλείστε να καταθέσετε στο Λογαριασμό της Ένωσης Κυπρίων Προσφύγων Ελλάδας την από δύο (2) Ευρώ ατομική συνδρομή σας ή για όσους θα έχετε φυσική παρουσία να τα αποδώσετε στον απερχόμενο ταμία προ της Γ.Σ. σύμφωνα με τα παραπάνω.

(Δημοσιευθηκε στις 20/05/2022)

– – – – – – – – – – – – – – – – –