ΑΡΧΙΚΗ Βιβλιοθήκη Διάφορα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – Βιβλία ποίησης του Αλάσιου

Βιβλία ποίησης του Αλάσιου (*)

Παρελήφθηκαν από το τυπογραφείο τα βιβλία ποίησης του Αλάσιου “Ωδή των ονείρων, για τη Λάρουσκα και άλλες συλλογές”. Πριν από τρία χρόνια οι 7 αυτές συλλογές κυκλοφόρησαν σε πολύ μικρό αριθμό αντιτύπων σε ξεχωριστές μικρές εκδόσεις.

Σήμερα συμπληρωμένες και ενωμένες σε αυτό το ποιητικό έργο προσδοκούν να φτάσουν πλατύτερα σε κείνους για τους οποίους γράφτηκαν.

Πέραν των μισών βιβλίων είναι στα χέρια των εκδόσεων Αλμύρα για διάθεση και διανομή στα βιβλιοπωλεία. Τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα θα διατεθούν για την εκτύπωση μιας κοινής έκδοσης με νέους ποιητές.

Το εξώφυλλο και τους τίτλους των συλλογών κοσμούν έργα αγαπημένων, καταξιωμένων ζωγράφων, της Κλάρας Γεωργίου, της Δάφνης Τριμικλινιώτη και του αλησμόνητου Μιχάλη Κυρλιτσιά που έφυγε τόσο πρόωρα, καθώς και του νέου ζωγράφου Γιώργου Χαραλάμπους.

Η συνάντηση της ποίησης με τη ζωγραφική είναι μια όμορφη εμπειρία στην κοινή υπόθεση του πολιτισμού και θα έχει συνέχεια.

Η παρουσίαση του έργου, μαζί και της συλλογής “Η εποχή της σφήκας” -στην οποία θα συμμετέχουν και νέοι ποιητές- θα γίνει σε εκδήλωση που προγραμματίζεται στη νέα χρονιά.

Διάθεση από εκδόσεις Αλμύρα & συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία

Εκδόσεις Αλμύρα:

Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία μέσω των σελίδων μας σε Facebook και Instagram αλλά και από  εκλεκτούς συνεργάτες:

Λευκωσία:   SOLONEION BOOK CENTRE-ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟΥ,   Moufflon Bookshop,   Το Βιβλιόδεντρο

Λάρνακα:   Βιβλιοπωλείο “Περιδιάβαση”     Academic & General Bookshop Cyprus

Λεμεσός:   K.P.Kyriakou (Books-Stationery)

Πάφος:   New Edition Store

(*) = Ο ΑΛΑΣΙΟΣ, ο γιατρός Ανδρέας Χρυσάνθου, διετέλεσε πρώτος Αντιπρόεδροε της Ο.Κ.Ο.Ε. το 1989

ΝΕΑ

εγγραφή